Het idee was een dag reizen met m’n boekenweekgeschenk ipv m’n OV chipkaart (Omdat het kon)

Letterlijk de eerste trein gepakt die ik zag op Zaandam station, dit was de trein richting Amsterdam. Nog geen idee waar ik naartoe ging ben ik toch maar even gaan kijken wat de bestemmingen waren van deze trein.

De trein ging richting Utrecht, Joris en Carlijn gebeld en ze hadden nog tijd ook! Met hun koffie gedronken bij King Arthur, stripwinkels gezocht die allemaal dicht waren, natuurlijk even langs de lokale foto winkel en even het prachtige enorm grote foto boek van Jimmy Nelson Bekeken bij Broese/Selexyz. Te koop voor 6500 euro (inclusief sokkel)

Jimmy-Nelson

Utrecht-krelage

Het aller belangrijkste daarna was de Chocolaterie Cacao bezoeken voor een heerlijk presentje voor m’n vriendin die helaas moest werken vandaag.

Chocolaterie Cacao zit op de Oudegracht 179, prachtig om de hele werkplaats vanuit de winkel te kunnen zien. Moest hier even een foto van maken

cacao1

cacao2

Na uren slenteren was het tijd om weer verder te reizen, een ijskoude RedBull opgepikt bij de AH to go en op naar Norbert in Tilburg.

Bij Norbert heerlijk gegeten, vele fotoboeken bekeken en bijgekletst over… Natuurlijk! Fotografie. Eindelijk z’n collectie negatieven van 12 jaar analoog fotograferen ingezien, heel indrukwekkend!

22:18 trein terug gepakt richting Zaandam, in de buurt van Rotterdam mocht ik dan eindelijk m’n boek laten zien als vervoersbewijs! Iets waar ik al de hele dag op zat te wachten.

floris-krelage-boek

Geef een antwoord